Aanwinst voor Breda

 

De Houtmarkt ligt in het hart van het historische en gezellige stadscentrum aan de drukste winkelroute van de stad. Het verbindt de Ginnekenstraat, Houtmarkt en de Akkerstraat met elkaar. Zo wordt het mogelijk om een compleet winkelrondje te maken. Door de open ingang nodigt het  straatje uit om er doorheen te lopen en een fantastische shopmiddag te beleven!

Houtmarkt is een toonaangevend stukje Breda: De architectuur is stylish, de sfeer is ontspannen en het vormt een perfect decor voor de mooie winkels met een boutique-achtige sfeer.  

Iedereen die er is geweest en het winkelrondje heeft ervaren, is ervan overtuigd dat de Houtmarkt een aanwinst is voor Breda. 


 

Bereikbaarheid en parkeren

 

Breda was natuurlijk al een heerlijke stad om te shoppen. Maar Houtmarkt maakt het winkelgebied tussen de Grote Markt en het Van Coothplein nog groter en aantrekkelijker. 

De Houtmarkt ligt ideaal. Of je met het openbaar vervoer, de fiets of met de auto komt - het is perfect bereikbaar. Parkeren kan overal in de binnenstad. De auto kun je dichtbij kwijt in de ondergrondse parkeergarage bij de Houtmarkt, op het grote parkeerterrein Mols of op één van de andere parkeervoorzieningen in de buurt. 

Je leukste straatje van Breda is dus ook nog eens lekker makkelijk bereikbaar! Tot snel!  
 

Neem contact op