• slide
  • slide
  • slide
  • slide

In september zal Bredase webshop FOLC haar deuren openen. FOLC bestaat zo’n 3 jaar als webshop en binnen 2 maanden kun je ook bij ze langs voor hippe kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen. Op dit moment houdt FOLC als voorproefje een Summer Garage Sale in de Houtmarkt, wat een groot succes is. Na deze sale zal de verbouwing starten zodat je ze in september kan bezoeken.

In januari 2021 sluit ook Mike’s Just For Men zich aan bij de Houtmarkt, een zaak waar met name herenkleding maar ook schoenen en accessoires voor stoere mannen worden verkocht.  Mike’s just for men is het derde filiaal van Mike Schenk uit Ridderkerk.  De zaak wordt maarliefst 450 m2 groot en komt naast muziekwinkel Velvet Music te zitten. Tot die tijd zullen online platform INBreda en Bredawandelt met een pop-up zich dit jaar vestigen in het pand. 

Met FOLC en Mike’s Just For Men erbij zijn alle 20 panden in de Houtmarkt verhuurd. Alle winkels die in de Houtmarkt zijn gevestigd zijn uniek en over het algemeen nieuw in Breda. Het zijn winkels die echt iets toevoegen aan de stad en voor iedere shopper en shopgelegenheid genoeg te bieden hebben.

 

Bron: BN DeStem

Terug